בכל בר, פאב, מועדון או מסעדה תמצאו מכונות קרח. גם אם מקומות אלו יכולים להחזיק מקררי ענק שיצננו את כל סוגי המשקאות האפשריים, קרח הוא עדיין מרכיב חשוב בהכנת משקאות על הבר, ובמיוחד כשמדובר במשקאות אלכוהוליים. בין אם מדובר בקוביות קרח ובין אם מדובר בקרח גרוס או טחון, הקרח הוא מצרך חשוב שיכול לשדרג כל משקה אלכוהולי. להלן כמה מתכונים פשוטים להכנת קוקטיילים בסיסיים, מרעננים ואפקטיביים, גם עבור אלו שלא מחזיקים בביתם מכונות קרח מקצועיות ומסתפקים בקרח ביתי.
זהו אחד המשקאות שיכולים להפוך בקלות חום ולחות לנסבלים הרבה יותר. כל מה שנחוץ לכם הוא כוסית אחת (60 מ"ל) של ג'ין, כוס גדולה של מי טוניק וחופן קוביות קרח. את הג'ין מוזגים לכוס גבוהה עם קרח. ממלאים את הכוס במי טוניק ומקשטים את הכוס בפלח לימון. לכל אחד יש את היחס המועדף עליו בין המרירות של הטוניק לטעמי הג'ין החזקים.
קוקטייל זה, הידוע גם בשם סקרו דרייבר, הומצא בתקופת היובש בארה"ב על ידי קודחי נפט מטקסס. מכיוון שבתקופה זו המשקאות האלכוהוליים היו מחוץ לחוק, הקודחים הבריחו לארץ כמה בקבוקי וודקה. אולם בגלל טעמה הלא מוצלח של הוודקה המוברחת הם הוסיפו לבקבוק מיץ תפוזים וערבבו את המשקה באמצעות מברג – ומכאן קיבל הקוקטייל את שמו. גם אתם יכולים להכין אותו בקלות רבה במטבח ביתכם. כל שעליכם לעשות הוא למזוג וודקה לכוס גבוהה עם קוביות קרח, למלא אותה עם מיץ תפוזים ולערבב.
קוקטייל זה נחשב מאז ומעולם כבן המשפחה הים-תיכוני של הוודקה תפוזים. טעמן המתוק של האשכוליות מאזנות את טעמו האגרסיבי של הערק, ולכן הפך הקוקטייל הזה לאחד המשקאות הפופולאריים בברים ובמסעדות. כל מה שנחוץ לכם כדי להכין אותו בביתכם הוא כוסית אחת של עראק, כוס אחת של מיץ אשכוליות אדומות, חופן קוביות קרח וחופן עלי נענע לקישוט. המהדרין נוהגים אף לכתוש כמה עלי נענע בכוס לפני הכנסת הקרח.
חובבי הוויסקי המושבעים בוודאי יטענו שמדובר בחילול הקודש. אולם המציאות היא שאנשים רבים אוהבים את הוויסקי שלהם בתוספת משקאות קלים, ובעיקר בתוספת קולה. אין זה פלא שרובו המכריע של הוויסקי שנצרך כיום בארה"ב, בבריטניה, באוסטרליה ובעוד מדינות רבות נוספות הוא ויסקי שמעורבב עם משקאות שאינם אלכוהוליים. גם אתם תוכלו ליהנות מקוקטייל מוצלח זה באמצעות כוסית ויסקי, כוס גדולה של קולה, חופן קוביות קרח ופרוסת לימון לקישוט הכוס.
כמובן שישנם עוד אינספור קוקטיילים ומשקאות אלכוהוליים קרח הוא מרכיב חובה בהכנתם: מרגריטה, מוחיטו ועוד. היריעה קצרה מלהכיל את כולם, אך אין ספק שגם ללא מכונות קרח מקצועיות ומשוכללות, כל אחד יכול להכינם במטבח ביתו הפרטי. כל מה שנחוץ הוא קוביות קרח שנרכשו בשקיות או שהוקפאו בהקפאה ביתית, ועבור משקאות מסוימים גם בלנדר ביתי לגריסת הקרח.
להזמנת קוביות קרח לקוקטלים של אייס ישראל חייגו: 1800-20-10-22
בין אם מדובר במסעדה או בחנות מזון, במרפאה שבה מאוחסנות תרופות או במפעל שמייצר מזון או מוצרים מתכלים אחרים, מקפיאים תעשייתיים משתלבים במערך הציוד הנדרש
זקוקים לחדרי קירור? ומה לגבי קרח? יש לנו פתרון מושלם בשבילכם! קשה מאוד למצוא היום אנשים שאינם מחזקים בביתם מקרר. רוב בני האדם מכירים בחשיבותו
מחפשים פתרון מושלם לעסק שלכם או למסיבה שלכם? מכונות קרח הם הפתרון המושלם עבורכם. אנו מעניקים עבורכם את כל הפתרונות לכל מטרה שהיא! פנו אלינו